No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Nicole Hoven

Programmaleidster Enthousiast, voortvarend, met humor, wijsheid én een boel ervaring als bagage. Zo heeft Nicole onlangs de Nijensteen veroverd. Als gastvrij huis, maar ook als Goed Land. Vanuit huis, tuin, keuken én landerijen gaat zij met vele anderen werk maken van de transitie die nodig is van boer tot bord. Niet eenvoudig, haar wel toevertrouwd!

Herman Herbrink

Gastheer Met oog voor zijn gasten en luisterend oor, staat Herman zijn mannetje tussen de vrouwen in het gasten-team. Hij is van alle markten thuis. Ontzettend handig, zorgt ervoor dat alles werkt en pakt flexibel, met een grote glimlach het werk op waar het nodig is. Blijf je slapen? Dan kun je ’s ochtends genieten van het lekkere ontbijt dat hij klaarmaakt.

Jantine van Zandwijk

Gastvrouw Jantine is onze culinaire meester in het bereiden van maaltijden voor (grote) groepen. Met haar jarenlange ervaring en passie voor koken, weet ze als geen ander hoe ze de lekkerste creaties op tafel tovert. Onze topfavoriet: haar heerlijke dadel-kokosballetjes, een traktatie waar niemand nee tegen kan zeggen.

Rowie Nijhof-van der Wal

Gastvrouw Rowie verwelkomt de gasten van de Nijensteen op enthousiaste wijze en stelt je snel op je gemak. Met haar oog voor detail en gevoel voor stijl, voel je je snel thuis. Bijeenkomsten op De Nijensteen lopen altijd op rolletjes door haar aanstekelijke lach en goede organisatie. De planning en organisatie die daarbij komt kijken doet zij er fluitend bij.

Tjitske Verweijen

Gastvrouw Tjitske - onze gepassioneerde gastvrouw die alles weet over plantaardig eten. Met haar groene vingers en uitgebreide kennis van eetbare planten en bloemen, is Tjitske onze go-to persoon voor al je vragen over tuinieren en gezond eten. Van zaaien tot oogsten, zij weet alles over het laten groeien van de lekkerste groenten en fruit.
De Nijensteen in Veessen zoekt jou

Ben jij van nature positief, houd je van koken en weet jij iedereen een warm en welkom gevoel te geven bij binnenkomst? Dan ben jij de gastvrouw/heer met kookervaring die wij zoeken voor ons gastenteam. 
Gemiddeld 20 tot 28 uur per week, deels flexibele tijden (meest tijdens kantoortijden) 

Interesse? Check de volledige vacature tekst op onze website

Lees hierover meer op onze site (link in bio)
#vacature #gelderland #gastvrouw #gastheer #zzp
De Nijensteen zoekt een meewerkend Leidinggevende Hospitality. 

Wil je werken in een deze prachtige, natuurrijke en agrarische omgeving waar gasten de rust en bezieling vinden die nodig is om hun doelen te bereiken. Klik dan voor meer informatie op de link in Bio en ga via de website naar vacatures 2022

#hospitality 
#gastvrij 
#vacature 
#natuurboerderij
#duurzaam
November : De boomgaard kleurt geel,
nog even en de bomen zijn kaal en gaan in winterslaap.
#herfstkleuren #fruitbomen