No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Droogzolder

Vergaderen of brainstormen onder de oeroude balken van de boerderij. Een grote ruimte geschikt voor 20 personen die ook mogelijkheden biedt om in kleinere groepen aan de slag te gaan. In deze ruimte staan een vast scherm, beamer, flip-over, geluidsinstallatie, open haard en zelfs een piano tot je beschikking.

 • Grote vergader-/eettafel
 • Vrije ruimte voor bijvoorbeeld een presentatie (tot 35 personen) of tafels voor een kleiner gezelschap
 • De ‘luie hoek’ met comfortabele banken en een open haard
 • Bereikbaar met een lift

Huis- en dijkkamer

In onze met daglicht overgoten huiskamer werk je aan hoge tafels met krukken of overleg je in heerlijke stoelen tussen boeken en bloemen. Deze glazen uithoek van het gebouw biedt een prachtig uitzicht op de boomgaarden en natuur.

Een open wenteltrap brengt je naar de dijkkamer waar je neerploft op een grote bank met uitzicht op de IJssel. Een perfect plekje om je even terug te trekken of in een klein gezelschap tot 6 personen te presenteren. We zetten er zonder moeite een beamer en flip-over voor je neer!

 • Comfortabele zithoek
 • Grote bank
 • Boekenkasten
 • Hoge werktafels

Voormalige aardappelschuur

In de grootste ruimte die we bieden kunnen 80 mensen tegelijk. Ideaal voor plenaire sessies, presentaties, diners of een gezellige borrel.
Medio 2018 heropenen we deze ruimte. ‘De loods’ is dan van alle gemakken voorzien, klaar voor gebruik voor grotere groepen.

Loft

Een veelzijdig loft met ruimte voor vergaderen, presenteren en ontspannen.

 • Grote vergadertafel
 • Scherm voor presentaties en Skype-meetings
 • Lounge-stoelen
 • Aparte werkruimte met twee bureaus

Slaapkamers

Op de Nijensteen kunnen 20 personen slapen in een comfortabele, maar basic kamer, met wastafel, kastruimte, een bureau en een lekker bed. De douche- en wc-ruimtes zijn apart van de slaapruimtes ingericht. Er is per twee kamers één douche en wc beschikbaar.

Er is een badkamer aanwezig voor minder valide gasten.

Brandstof om op te werken, tijd om te genieten en een reden voor een goed gesprek: De Nijensteen gelooft in eten.

Eten

Brandstof om op te werken, tijd om te genieten en een reden voor een goed gesprek: de Nijensteen gelooft in eten. We delen huisgemaakte en seizoensgebonden gerechten in een setting die jou past en zo mogelijk met ingrediënten uit onze moestuin. Van borrelhap tot diner, Liesbeth praat graag met je verder!

Buiten

Het gebied rond de boerderij is 46 hectare groot en bestaat uit o.a. een moestuin, fruitboomgaard, kikkerpoel en een natuurgebied met veel wilde planten, watervogels, een dassenburcht en bijzondere bomen. Genoeg plekken waar je bij goed weer kunt overleggen, brainstormen of ontspannen.

Wist je dat grootheden van Einstein tot Goethe hun beste ideeën bedachten tijdens het wandelen? Daarom staan er bij ons rubber laarzen voor je klaar. Voor gasten die nog verder willen hebben we 8 fietsen te huur.