No message

Maximale prijsschatting

€ 0,00

Selecteer de gewenste dag(en) in de kalender en doe een verzoek tot reservering.

 

Liesbeth Rutten

Herbergier Warme, vrolijke voedingsspecialist en gepassioneerd over duurzaamheid. Weet van alles uit de moestuin smakelijke, pure gerechten te maken. Verder zorgt zij ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid en goed verloopt tijdens het verblijf.

Rieneke Veldman

Herbergier Creatieveling met groene vingers. Naast dat ze heerlijk kookt, iedereen in de watten legt tijdens het verblijf, zorgt ze voor de gezellige inrichting. Daarnaast houdt zij iedereen op de hoogte van het wel en wee op de Nijensteen met leuke posts op social media. Rieneke woont in de bedrijfswoning op het terrein.

Herman Herbrink

Herbergier Met oog voor zijn gasten en luisterend oor, staat Herman zijn mannetje tussen de vrouwen in het herberg-team. Hij is van alle markten thuis. Ontzettend handig, zorgt ervoor dat alles werkt en pakt flexibel, met een grote glimlach het werk op waar het nodig is. Blijf je slapen? Dan kun je ’s ochtends genieten van het lekkere ontbijt dat hij klaarmaakt.

Arjan van Velde

Herbergier Vijftien jaar al werkt hij, vanuit de Passerel, twee dagdelen in de week op de Nijensteen. Hij staat graag in de keuken, maakt heerlijke soepen en zijn eiersalade is wereldberoemd. Arjan kan met iedereen in het team goed opschieten, maar zijn grote vriend is Herman.

Lunch verzorgd door @edithvaneetit ,
Genieten in de loods, coronaproof.
#gezondeten #cathering #thuisbezorgen #eetit
...

Spring is in the air #voorjaar #bloemknop #lente #oudebomen ...

Vandaag vieren we de verjaardag van onze collega Arjan, zijn favoriete taart is een slagroomtaart en geen feest zonder slingers, Alles op anderhalvemeter.Lang zal Arjan leven Hoera 💥 #feestje #kleingeluk #taart #anderhalvemeterafstand ...

26.2.21 : 07.30 : Snoeien doet groeien.
Een man in de boom, een eronder.
#de boombouw lemelerveld #snoeiendoetgroeien #linde #vroeguitdeveren #takken
...

We moeten nog even wachten, volhouden met z'n allen ! Zodat wij, de herbergiers van de Nijensteen wanneer het weer mag kunnen gaan koken met verse, eerlijke producten waar jullie, onze gasten van kunnen genieten.
#vers #groenten #pastasaus #healthyfood #genieten #biologisch
...

Tolbrug hoogwatergeul Veessen #hoogwatergeul #ruimtevoorderivier #hoogwater #kou #winterdecor ...

Ijspegels aan het rieten dak.#lockdown2021 #ijspegels #vrieskou #rietendak #thuiswerken ...

Winterwonderland op De Nijensteen.#folly #villabakhuis #sneeuw #wintertime #ijssellandschap #februari ...

This error message is only visible to WordPress admins

API error 190: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.